Tuesday, February 18, 2014

TUDUNG BIDANG 60' DOUBLE-FACE

Salam semua :)

Tah baru belajar berniaga.hihi

Jom jemput singgah ke page Tudung Sufi!

Setakat ni Tah baru upload TUDUNG BIDANG 60' DOUBLE-FACE ni...

Apa bestnya tudung ni???

Beli SEHELAI tudung,dapat DUA corak berbeza!!!
SUPER JIMAT!
Sesuai dibawa 'travel' sebab tak perlu bawa banyak tudung ♥


-HANYA RM20 sehelai
POSTAGE RM6 sehelai,RM7 dua helai,RM8 tiga helai dan seterusnya...

-Material: 60% COTTON & 40% POLYESTER
-bidang 60'
-susah renyuk!
-tidak jarang
-tidak perlu 'iron' selalu ;)
-tudung empat segi
-terdapat BANYAK pilihan warna menarik dengan corak yang cantik ♥


Ni baru 3 jenis corak.Ada banyak lagi tau! ;)
Jemput like Page Tudung Sufi dan jangan lupa shopping di sana! <3 span="">


6 comments:

  1. Salam tiqah,, mcm mana nak order tudung nieh eh? nak beli... hihi

    ReplyDelete
  2. wassalam,hihi.maaf lambat baca komen fiqah
    dah reply kat mesej fb ;)

    ReplyDelete
  3. Assalam, pm harga borong tudung double face.
    ni fb https://www.facebook.com/nezatty

    jzkk :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, ada jual lg?
    Emel di: ainihanis@gmail.com

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. salam....tudung ade jual lg ke?

    ReplyDelete