Thursday, January 26, 2012

Sahabat

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh :)

Alhamdulillah cuti musim sejuk selama lebih 2 minggu bermula hari ini.Tah tulis post ini secara tak sengaja(erk boleh ke macam tu?hehe)

Hati ini rasa rindu pada sahabat Tah seorang ini.Andi Adlyana binti Andi Anwar.Padahal semalam baru je sama-sama 'training' untuk ke Sinai.huhu...Kalau nak rindu tu,rindu juga kan.Takkan nak tunggu berpisah jauh,lama baru boleh rindu :)

Alhamdulillah juga,salah satu impian Tah yang memang dari tahun 1 Tah impikan insya-Allah dengan izinNya bakal terlaksana... berkahwin...

opsssssss!

hehe.tipu je :))

Untuk pergi ke Bukit/Gunung Sinai...tempat nabi Allah Musa a.s bermunajat kepada-Nya.
Selepas habis cuti musim sejuk ini,Tah akan menghadapi peperiksaan pertengangahan tahun.Mohon doa berterusan dari semua :)

Pada semua yang membaca post ini,Tah mohon juga,doakan yang terbaik buat sahabat yang Tah sayang ini Andi Adlyana binti Andi Anwar,semoga Andi dapat jawab exam yang sedang atau baru je habis ini...Chaiyyok Andi! ^^

Aku sayang ko bha!

2 comments:

  1. hahahaha...thanx bha,rindu ko jgak...>>>>malu (+_=)v~

    ReplyDelete
  2. erkkkkkk...hehe
    ~(^-^)~ sin chan menari...

    ReplyDelete